O kompaniji Cotoland

cotton buds

feel the clean

štapići za uši

detaljnije »

baby cotton buds

feel the clean

baby štapići za uši

detaljnije »

kontakt

CALL CENTAR: 015 300 400
Despota Stefana Lazarevića 69,
Šabac, Srbija
E-mail:info@leny.rs

btn
O nama

Leny Products je, kao što smo napomenuli, deo kompanije Cotoland i osnovna delatnost je proizvodnja polypropilen štapića i proizvodnja antibakterijskih štapića za uši, bebi štapića sa graničnikom i kozmetičkih štapića izuzetnog kvaliteta.

Posedujemo najsavremeniju opremu za ekstruziju polypropilena. Leny polypropilenski štapići različitih dužina i dijametra proizvedeni su po najnovijoj tehnologiji sa sprecijalnim sistemom hlađenja koje mu daje dovoljnu čvstinu i potpunu fleksibilnost. Možemo se pohvaliti da smo jedini u regionu koji posedujemo najsavremeniju opremu za ekstruziju polypropilena i da posedujemo opremu za proizvodnju pamučnih štapića najnovije generacije, potpuno robotizovanu sa izuzetno velikim kapacitetima. Oprema je proizvedena 2012. godine od strane renomiranog svetskog proizvođača. Ovakav vid proizvodnje je potpuno sterilan i samim tim proizvod je bezbedan za sve korisnike, uključujući i one najmlađe za koje proizvodimo specijalne štapiće sa graničnikom i kozmetičke štapiće što dokazuje i sertifikat o ispravnosti proizvoda.

Sirovine koje se koriste za proizvodnju pamučnih štapića su izuzetnog kvaliteta, strogo kontrolisane od strane nadleznih zdravstvenih ustanova. Takođe naši proizvodi poseduju sertifikat EUR 1.

Proizvodni kapaciteti omogućavaju nam da efikasno obezbeđujemo proizvodnju privatnih robnih marki najvećih trgovačkih lanaca u zemlji i regionu.

Naša vizija je biti u grupi vodećih kompanija u regionu, po poslovnom uspehu, znanju, načinu poslovanja i odnosima sa potrošačima.

Naša misija se ogleda u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda koju osvajaju poverenje naših poslovnih partnera i potrošača, kao i osvajanje novih tržišta.

Naši planovi

Car System prodajni centar pružiće Vam potpunu sigurnost i transparentnost usluge. Misija Car Systema je potpuna posvećenost klijentu, a Cilj Car System je da klijent bude siguran u kvalitet naše usluge...